Om Melina World Jewellery

Melina World startede med ønsket om at ville tilbyde et lille stykke Grækenland, af ægte græsk kvalitetshåndværk, til alle som kom for at nyde livet, for foden af Akropolis. Et lille minde fra civilisationens vugge.

Det blev hurtigt en succes og i dag er designs fra Melina World at finde over hele Grækenland f.eks på øerne Santorini, Rodos, Korfu, Kos, Kreta, Mykonos, Mytilini & Naxos.

Melina Worlds mission, er at give vores kunder, et lille stykke af Grækenland med hjem. Vi bringer fortidens historie & kultur ind i nutiden, i form af håndlavede smykker til både mænd & kvinder. Idéen om at genskabe gamle kunstværker samt historiske motiver og symboler, så de kan bæres som smykker, er en idé Melina World har arbejdet med fra starten.
Idéen om at designe små motiver som sammensættes stykke for stykke til en halskæde eller et armbånd, er dog ikke vores – det er en mere end 5000 år gammel græsk tradition.

Kvalitet fra Europa

Håndværk i ædelmetaller samt glas har eksisteret, så længe vi har kendt til disse materialer. Melina Worlds værksted ligger i Athen i Grækenland. Her designer og fremstiller vores sølvsmede selv alle smykker, fra den spæde tegning til det endelige resultat. Det har været en beslutning helt fra starten, at Melina World vil beholde hele produktionen på alle niveauer, alt fra indkøb af materialer til design, produktion & salg, indenfor europæiske rammer.

Vores glas er kvalitetsglas, som vi køber i lange stænger fra øen Murano i Venedig i Italien. Vores sølv køber vi i Grækenland og vi tester løbende kvaliteten. Vores færdige designs er minimum 925 Sterling Sølv, som betyder at minimum 92,5% er rent sølv, den sidste del er et blandingsprodukt, primært kobber. Vi arbejder kun i Schweizisk guld som er internationalt anerkendt. Vores læder er fra Italien og vores perler er fra Mallorca.

Alle vores udstillingsmøbler samt vitrineskabe designer vi selv, så de er tilpasset vores butikker og de messer hvor vi repræsenteres. Vi har vores egen tømrer som er tilknyttet Melina Worlds værksted i Athen. Vi har valgt at alle vores møbler er fremstillet af træ og ikke af plastic. Alt PR samt emballage til smykkerne bliver fremstillet i Danmark eller i Grækenland, under miljøvenlige forhold.

Varemærkeregistreret

Alle vores designs er varemærkeregistrerede:
Varemærke
Forklaring
Melina
“Melina” er det registrerede varemærke og giver sikkerhed for originalitet af smykket.
Ω47
”Ω47” er Melina World´s registrerede juvelerstempel.
925
”925” er procentdelen af rent sølv i smykket.
585
”585” er procentdelen af rent guld når smykket er 14 karat guld.
750
”750” er procentdelen af rent guld når smykket er 18 karat guld.

Melina World i hele verden

Melina Worlds originale motiver er nu at finde i hele verden og vi er stolte over at have trofaste kunder fra alle lande, som værdsætter det unikke håndværk.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores smykker på vores første dansk-sprogede webshop og I er velkomne til at følge Melina World på Instagram samt Facebook, hvor vi løbende viser nyheder og idéer til at sammensætte de forskellige designs og farver.